IT&C 24 Mai 2008 10:53
Pentru cei care vor sa-si transforme telefonul mobil intr-unul high-fidelity, dotat cu sunet stereo si wireless, Logitech a lansat noile boxe Pure-Fi Mobile™ speaker system. In curand veti putea asculta melodiile preferate de pe telefonul mobil, chiar daca acesta se afla in buzunar.
“Milioane de oameni folosesc telefonul mobil pentru a asculta muzica. Daca esti unul dintre ei, acum este momentul sa dai volumul tare“, a precizat Camelia Badea, Sales Manager Logitech pentru Romania. “Cand te afli la o petrecere, in parc, sau pur si simplu acasa, muzica de pe telefonul mobil va suna intotdeauna bine atunci cand este redata de boxele Pure-Fi Mobile”.

Daca mobilul tau dispune de tehnologia wireless Bluetooth impreuna cu profilul Advanced Audio Distribution, poti reda melodiile stereo direct in boxele Pure-Fi Mobile la o distanta de pana la 10 metri de telefon. Datorita celor doua drivere high-excursion de 2 inchi si driverelor duale de presiune tot de 2 inchi, muzica va erupe din telefonul mobil in toata casa, in masina sau in biroul tau. Și nu oricum. Cu linii de bas articulat si note inalte curat.

De asemenea poti folosi Pure-Fi Mobile ca speakerphone wireless. Acesta dispune de doua microfoane integrate, unul pentru a capta nuantele vocale si celalalt pentru a monitoriza si bloca zgomotul de fundal nedorit. Si nu va trebui sa mai tii cont de telefon, caci tastele de control destinate apelurilor telefonice aflate in partea superioara a boxelor iti permit sa accepti sau sa respingi apelurile.

Cand pleci la drum, nu uita sa iei cu tine boxele Pure-Fi Mobile pentru a te bucura de muzica orunde te duci. Sistemul compact este insotit de o husa protectoare ce poate transporta si cablurile de incarcare. Nu vei ramane fara muzica, caci bateriile reincarcabile suporta 12 ore de redare a muzicii iar indicatorul de viata a bateriilor te avertizeaza cand acestea trebuie reincarcate. In acest caz, foloseste adaptorul inclus sau cablul mini-USB si astfel distractia poate continua.

Daca melodiile preferate sunt redate de pe calculator, iPod® sau player MP3, te poti bucura de sunetul bogat al boxelor Pure-Fi Mobile cuplandu-le la sursa audio prin Bluetooth sau conectandu-le la jack-ul audio de 3,5 mm integrat. Pentru o experienta muzicala la cote inalte.

Boxele Logitech Pure-Fi Mobile vor fi disponibile in Europa incepand cu luna iunie. Pretul recomandat este de 149,99 Euro.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.