IT&C 21 Mai 2008 03:14
Curtea de Apel Bucuresti a anulat prin decizie irevocabila o Hotarire a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), care prevedea obligarea cablistilor sa ingroape toate cablurile prin care se retransmit posturi de televiziune si care statea si la baza proiectului NetCity.
Potrivit lui Radu Petric, presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC), hotararea data de Consiliul General al PMB era inaplicabila, pentru ca retelele din subteran nu exista. Singurul proiect care exista in momentul de fata pentru crearea unei retele de telecomunicatii in subteran este NetCity, care insa nu a fost inca demarat. “Exista un cras analfabetism, pentru ca 12-15 oameni alesi prin vot, din structurile politice, sunt lasati sa se ocupe de telecomunicatii. Au hotarit ca in doi ani sa ingroape cablurile, dar nu s-au gandit cat costa, cine va face asta si unde, pentru ca infrastructura subterana nu exista”, a declarat Petric.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.