IT&C 13 Mai 2008 16:33
Grupul de informatica Microsoft a lansat un nou serviciu online in 20 de tari, care va permite utilizatorilor sa priveasca videoclipuri concomitent cu prietenii cu care sunt connectati si sa converseze prin programul Windows Live Messenger, relateaza Reuters, potrivit NewsIn

Noul serviciu, denumit Messenger TV, va oferi o serie de videoclipuri pe MSN Video, inclusiv emisiuni de pe canalul de televiziune MTV si clipuri muzicale de la furnizori cum ar fi casa de discuri Sony BMG.

Reprezentantii Microsoft spera ca facilitatea de a privi clipuri de pe terminale diferite va crea o noua experienta sociala si va atrage noi utilizatori care isi petrec deja ore in sir pe retelele de socializare.

"Popularitatea sistemelor video online a crescut exploziv in ultimul an, dar pana acum a fost o experienta individuala pentru utilizatori, pe care programul Messenger TV are scopul de a o imbunatati pentru toata lumea", a spus vicepresedintele diviziei de clienti si online a Microsoft pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), John Mangelaars, citat de Reuters.

Serviciul va fi lansat in 20 de tari, printre care multe state europene, Noua Zeelanda, Australia, Singapore, Brazilia, Canada si Mexic, dar nu va fi disponibil in Statele Unite ale Americii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.