IT&C 13 Mai 2008 10:22
Pionier in tehnologiile viitorului, Sony aduce in premiera la Bucuresti varfurile tehnologiei: televizorul “vedeta” XEL-1 de 11 inci, bazat pe tehnologia OLED, televizoarele LCD BRAVIA, cu diagonale impresionante, precum BRAVIA KDL70X3500 de 178 cm.

"Sony prezinta, in cadrul CERF, produse deosebite, unice, care s-au lansat de curand la nivel international, multe dintre ele in premiera pentru pasionatii de tehnologie din Romania", a declarat Cristian Moanta, Country Manager Sony Romania.

Televizorul XEL-1 se remarca in primul rand prin gratia design-ului absolut unic – ecranul are doar 3 milimetri in zona cea mai subtire. In plus, televizorul OLED XEL-1 ofera un contrast unic de 1.000.000:1 datorita reproducerii ireprosabile a negrului.

De asemenea, timpul de raspuns si consumul de curent sunt net imbunatatite in cazul Sony OLED (Organic Light Emitted Diode) XEL-1 comparativ cu tehnologia LCD, astfel este evident ca XEL-1 este televizorul viitorului.

"Entertainment like.no.other", conceptul de expunere Sony la CERF 2008, inlesneste, intr-o nota de unicitate, interactiunea utilizatorilor cu solutiile expuse si reprezinta momente din noul stil de viata din era digitala. Vizitatorii vor patrunde astfel in universul Sony, testand in mod direct sau asistati de echipa de specialisti, produsele de varf prezentate si inter-conectivitatea acestora.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.