IT&C 10 Mai 2008 01:59
Nikon COOLPIX P80 este un aparat foto digital compact cu pretentii de D-SLR, datorita capacitatilor extraordinare de care dispune.

In primul rand el se evidentiaza prin zoom-ul optic exceptional, de 18X, prin sensibilitatea ridicata, de pana la ISO6400, prin modul de fotografiere continua cu pana la 13 fotografii pe secunda, prin procesarea inovativa a imaginii EXPEED si prin lentilele cu unghi larg.

Nikon COOLPIX P80 mai dispune de sistemul VR de stabilizare a imaginii, de tehnologia Face Priority de recunoastere a fetei, In-Camera Red-Eye Fix, de eliminare a ochilor rosii si D-Lighting, de luminare automata a fotografiilor intunecate.

Zoom-ul de pana la 18X este primul lucru care evidentiaza COOLPIX P80. Acesta este echivalent cu o distanta focala de la 27mm la 486mm in formatul de film clasic de 35mm. Utilizatorii vor putea apropia foarte mult, pentru fotografii de detaliu extraordinare. In plus, COOLPIX P80 este capabil sa focalizeze lentilele pe obiecte care se afla la o distanta minima de un centimetru fata de obiectiv. Sensibilitatea de pana la ISO6400, nemaiintalnita pana acum la alte aparate decat cele mai performante D-SLR, permite lui COOLPIX P80 sa fotografieze in conditii de iluminare foarte scazuta.

Pentru surprinderea celei mai bune poze atunci cand subiectul este in miscare, Nikon COOLPIX P80 are capacitatea de a fotografia 30 de cadre continuu, cu o viteza de pana la 13 fps, in modul Sport Continuous Mode. Calitatea fotografiilor lui COOLPIX P80 este greu de atins de orice alt aparat foto compact datorita tehnologiei EXPEED, sistemul unic de procesare a imaginii de la Nikon.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.