IT&C 7 Mai 2008 04:48
Vodafone Romania a lansat serviciul Vodafone Internet pe mobil care ofera acces mai usor si mai rapid la Internet, de pe telefonul mobil, precum si continut imbogatit, a declarat Karsten Wildberger (foto), Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Acest produs apropie operatorul de publicitatea pe telefonul mobil, potrivit oficialului companiei, care nu a precizat un termen de la care serviciile operatorului ar putea fi finantate si din reclame.

Wildberger a precizat ca piata din Romania este pregatita pentru astfel de produse, tehnologia este disponibila, astfel ca noul serviciu ar utea aduce o crestere a numarului de clienti. Oficialul Vodafone Romania apreciaza ca produsul raspunde trendului din industria comunicatiilor adaugand ca pe alte piete europene aceasta tehnologie a avut un impact foarte mare.

" Mizam pe o crestere a numarului de clienti fie pe abonamente sau cartele pre-pay”, a adaugat Karsten Wildberger.

Reprezentantul Vodafone a precizat ca piata telecom se orienteaza catre serviciile de date, iar continutul de pe PC migreaza catre telefonul mobil. Din totalul de utilizatori ai serviciilor de internet mobil, 25% acceseaza portalul Vodafone Live, 20% folosesc serviiciile de mesagerie instant si mail de la Yahoo, iar 15% acceseaza motorul de cautare Google.com.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.