IT&C 5 Mai 2008 02:42
HTC ne-a pregatit o surpriza de proportii: va lansa in scurt timp un telefon mobil care combina dotarile super tari cu aspectul stilat si excelent finisat - HTC Touch Diamond.

Probabil nu toti stiu ca terminalul XPERIA X1 a fost facut de HTC pentru Sony Ericsson, asa ca ne putem face o idee despre potentialul imens pe care HTC il are la momentul actual.

Touch Diamond isi merita pe deplin acest nume chiar daca prezinta o culoare neagra ce acopera aproape toata carcasa. Partea poterioara are numeroase muchii care creaza un efect deosebit, acolo aflandu-se camera foto de 3.2 megapixeli cu auto focus.

Partea frontala este dominata de display-ul touchscreen de 2.8 inci care ne incanta cu a sa rezolutie VGA (640 x 480 pixeli). Putem vedea filme si poze fara nicio grija, la o claritate demna de un diamant. HTC s-a gandit bine la capitolul stocare si a pus in Touch Diamond o memorie flash de 4 GB, plus un card microSD.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.