IT&C 3 Mai 2008 04:00
iMT525 SoundBlade, sistemul audio al celor de la Altec Lansing reda wireless muzica de pe telefonul tau mobil, sau de pe orice alta sursa cu Bluetooth A2DP, si devine automat speaker hands-free in momentul in care esti apelat.

Tehnologia speciala de protejare impotriva interferentelor GSM si CDMA va impiedica suprapunerea sunetului generat de transmitatoarele GSM peste muzica pe care o asculti, lasandu-te sa te bucuri in voie de calitatea sunetului oferit de iMT525 SoundBlade.

iMT525 SoundBlade este adresat in primul rand celor care asculta muzica pe telefonul mobil si doresc sa o redea, fara fir, pe sistemul audio, dar in acelasi timp sa pastreze posibilitatea de a da si primi apeluri.

Astfel, iMT525 iti ofera o modalitate versatila de a reda muzica direct de pe telefonul tau, prin Bluetooth A2DP. Cand esti sunat, muzica se va opri automat, iar iMT525 se va transforma, datorita micofonului incorporat, intr-un speaker hands-free cu ajutorul caruia vei putea comunica fara a fi nevoit sa intrerupi ceea ce faci. Dupa ce termini convorbirea, melodia este reluata de la locul la care a ramas.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.