IT&C 26 Aprilie 2008 02:54
Un monitor de 22 inci nu mai reprezinta mare lucru in zilele noastre. Insa cand un astfel de monitor este transformat intr-o adevarata opera de arta dorita de orice colectionar care se respecta, lucrurile se schimba radical.

Steampunk LCD este un monitor care a pastrat din modelul original numai partea pur tehnica. Toata carcasa, inclusiv standul, au fost refacute intr-un stil retro care aminteste de piesele de mobilier gasite prin birourile celor iubitori de lucruri vechi si foarte valoroase.

Se pare ca acest monitor va apare chiar si intr-un film remake la filmul mut Nosferatu, fiind un proiect al Red Scream Films LLC. Dupa debutul pe acest film, Steampunk LCD va fi scos la licitatie pe eBay.

Pe langa monitorul extravagant exista si o tastatura denumita "The Aviator". Aceasta aminteste de vechile masini de scris, cu taste rotunde ce scot zgomote specifice.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.