IT&C 22 Aprilie 2008 01:11
Conform studiului Symantec Global Internet Security Threat Report, in cea de-a doua jumatate a lui 2007 cele mai multe atacuri prin intermediului internetului au avut loc in SUA, data fiind si activitatea intensa, cu 30% dintre toate tarile analizate.
Raportul, insa, releva o alta ocupanta a locului unu atunci cand vine vorba de raportarea atacurilor la numarul de utilizatori si abonati la reteau de broadband. Astfel, prima treapta este ocupata din acest punct de vedere de Peru, cu noua procente.

In ceea ce priveste destinatia atacurilor prin internet, SUA revine pe primul loc, cu un procent de 24%, cu doar un punct procentual mai putin decat in primul semestru. In privinta numarului de utilizatori si numarului de adrese IP ale calculatoarelor inregistrate la furnizorii de internet, prima pozitie este ocupata de Telecom Italia cu sase procente.


Despre autor:

Sursa: Prezentonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.