IT&C 11 Aprilie 2008 05:44
Producatorul de ceasuri Tag Heuer va lansa un telefon stylish care sa concureze cu elegantele si totodata scumpele modele Vertu!

Tag Heuer Meridiist este un mobil de fite care nu straluceste la capitolul dotari insa impresioneaza privirile celorlalti, lucru care conteaza mai mult pentru cei ce tin in primul rand la design.

Cine doreste un dispozitiv excelent finisat, imbracat in piele de cea mai buna calitate (cel mai scump are piele de crocodil) si semnat de un producator cu renume mondial, merita sa-si indrepte atentia asupra lui Meridiist. Insa iti trebuie bani sa-l cumperi, nu gluma. Meridiist costa intre 5300$ si 6100$..

Tag Heuer Meridiist are un display QVGA (320 x 240 pixeli) ce masoara 1.9 inci si prezinta o stralucire de safir. Pe partea posterioara exista o camera foto de 2 megapixeli, acoperita de un capac glisant.

Ceea ce impresioneaza la Meridiist si reprezinta totodata o noutate este display-ul OLED secundar care afiseaza ora. Acesta este dispus pe partea superioara, putand fi usor lizibil atunci cand telefonul sta pe birou (bine ar fi sa fie pus cu tastatura in sus..)


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.