IT&C 10 Aprilie 2008 15:15
Japonezii au creat mouse-ul aspirator, conectabil prin USBThanko, o firma japoneza specializata in crearea de gadgeturi, sare in ajutorul obsedatilor de curatenie. Compania respectiva a lansat pe piata „CleanerMouse”, un hibrid rezultat din „unirea” unui aspirator si a unui mouse.
Calculatoarele atrag tot timpul praful, iar birourile se murdaresc constant, spre nemultumirea utilizatorilor. Astfel, ideea integrarii unui mini-aspirator in interiorul unui mouse a fost una imediat pusa in aplicare de firma japoneza Thanko.

Prin apasarea unui simplu buton, un motor in interiorul mouse-ului porneste si aspira praful de pe suprafetele de contact. Acesta ajunge intr-un mini-compartiment, care insa trebuie golit in mod regulat.
Surprinzator, pretul unui „CleanerMouse” nu este foarte mare, el putand fiind achizitionat cu 2.000 de yeni, aproximativ 20 de dolari americani.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.