IT&C 8 Aprilie 2008 03:04
Prima versiune online a popularului program de prelucrare a fotografiilor digitale Photoshop este acum disponibila, gratuit, pentru toti utilizatorii din lume.
Adobe Photoshop Express se adreseaza tuturor celor care au o camera foto digitala si o conexiune buna la Internet, putand fi accesat de pe orice sistem de operare si orice browser. Utilizatorul trebuie doar sa isi creeze un user-name si o parola, avand posibilitatea sa foloseasca ulterior Photoshop Express de pe orice computer.
In plus, utilizatorii au la dispozitie un spatiu de 2 GB pentru gazduirea fotografiilor lor in albume online.

Versiunea online este simplificata si adaptata pentru a fi cat mai simplu si intuitiv de utilizat, Adobe incercand in acest fel sa atraga interes si din partea utilizatorilor mai tineri, neprofesionisti. "Am observat de-a lungul vremii faptul ca orice consumator obisnuit devine depasit de numarul mare de fotografii din arhiva, este depasit de faptul ca unele trebuie sa le modifice si sa le trimita altora, a explicat un oficial al Adobe.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.