IT&C 4 Aprilie 2008 06:42
WiMAX reprezinta un standard nou care asigura acces la internet cu viteze uluitoare. Nokia lanseaza o varianta WiMAX a dispozitivului N810 Internet Tablet, cu un nou sistem de operare OS2008 si functii avansate de messaging.

N810 WiMAX va fi lansat initial in SUA in iunie, urmand ca el sa fie disponibil si in celelalte regiuni, indiferent de existenta sau lipsa unei retele WiMAX.

Nokia N810 Internet Tablet dispune de un display touchscreen de 4.13 inci, o tastatura slide Qwerty, memorie interna de 2 GB si slot pentru carduri microSD. Accesul la internet se poate face si prin WiFi sau prin modem, cu conditia atasarii unui telefon mobil.

N810 WiMAX include un browser Mozilla, functie GPS si un player multimedia avansat. A propos, Nokia a prezentat de curand player-ul HAVA, care va intra in scurt timp in posesia multor terminale inteligente de la finlandezi.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.