IT&C 2 Aprilie 2008 06:30
Ofensiva Samsung continua cu Instinct, un terminal touchscreen care se prezinta drept cel mai tare competitor pentru iPhone!

Samsung Instinct este oferit in exclusivitate de catre Sprint, companie care a dotat telefonul cu o serie de aplicatii interesante ce concureaza cu cele incluse de Apple in iPhone: Sprint Music Store, Navigation, TV, Visual Voicemail si full HTML web browser.

Display-ul lui Instinct masoara 3.1 inci si detine o rezolutie de 240 x 432 pixeli si 262k culori vibrante. Pe partea posterioara exista o camera foto de 2 Mpx cu 2X zoom digital si posibilitate de captura video.

Samsung a inceput de putin timp sa includa interfata TouchWiz in toate mobilele sale cu touchscreen, lucru care nu poate decat sa ne bucure. TouchWiz este usor de folosit si ofera o configuratie a desktop-ului dupa bunul plac al utilizatorului, gratiei interfetei grafice pe baza de widget-uri.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.