IT&C 28 Martie 2008 01:42
BenQ a lansat recent cea mai compacta camera digitala de 8 megapixeli din lume, BenQ DSC X800, cu o grosime de numai 9,8 mm.

Acest produs se constituie intr-un adevarat player multimedia portabil deoarece face posibila vizualizarea inregistrarilor video in format MPEG 4, ascultarea de melodii in format MP3, dar si inregistrari audio (activand modul voice recorder).

Echipata cu un ecran LCD luminos cu diagonala de 3” (7,62 cm), obiectiv cu zoom optic 3x, functie Face-Tracking si mod Super Shake-Free, BenQ X800 permite utilizatorilor sa capteze amintiri pretioase prin intermediul unor imagini de foarte buna calitate.

BenQ X800 se distinge printr-un ecran LCD LTPS luminos cu diagonala de 3” (7,62 cm) si un obiectiv de tip prisma ce este incorporat in totalitate in carcasa camerei, realizand astfel cel mai compact design posibil. Atunci cand se efectueaza zoom-ul intr-o imagine, toate miscarile lentilelor au loc in interiorul camerei.

In plus, BenQ X800 poate capta obiecte apropiate datorita functiei sale de fotografiere micro de la numai 1 cm. Camera se evidentiaza, de asemenea, printr-un design deosebit, cu o parte mata, din otel, care acopera carcasa lucioasa. In variante de culoare negru sau rosu, carcasa are un finisaj aparte, ce da o nota de eleganta camerei.

BenQ DSC X800 este un player portabil ideal ce ofera functionalitatea audio si video a unui player multimedia inclus intr-o camera digitala. Cand utilizatorul doreste schimbarea modului de functionare din camera foto digitala in player multimedia, culoarea butoanelor se schimba din albastru in rosu, pentru o operare facila.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.