IT&C 27 Martie 2008 04:16
Consiliul director al Take Two Interactive Software, publisher-ul jocului ''Grand Theft Auto'', i-a sfatuit pe actionarii companiei sa respinga oferta de achizitie de doua miliarde de dolari, inaintata de Electronic Arts, spunand ca suma de 26 de dolari pe actiune nu este suficienta, relateaza New York Times.

Pretul oferit de EA pentru o actiune “subevalueaza substantial” valoarea companiei si compenseaza inadecvat actionarii pentru investitiile facute in francizele companiei, care includ peste 20 de branduri, sunt de parere oficialii Take Two Interactive Software.

Strauss Zelnick, presedintele Consiliului Director al Take Two Interactive a declarat ca, inca de anul trecut, principala sarcina a celor din consiliul director si a echipei de management a devenit maximizarea valorii actiunilor.

“Inca de atunci (n.r. anul trecut) ne-am mentinut focalizati pe aceast scop si ramane in continuare principiul de baza in jurul caruia luam toate deciziile care vizeaza Take Two. Consiliul nostru director a stabilit in unanimitate ca oferta facuta de EA nu aduce o valoare suficienta (a actiunilor) si a fost lansat intr-un moment oportunist care sa capteze valoarea viitorului Grand Theft Auto IV, in detrimentul actionarilor nostri”, a concluzionat Zelnick.

Consiliul director al Take Two preconizeaza ca intregul potential comercial al jocului nu va fi evident decat dupa lansare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.