IT&C 26 Martie 2008 03:17
Recrutarea online in domeniul IT a crescut cu 200% fata de anul precedent, insumand peste 1.540 de job-uri in IT Software si peste 900 in IT Hardware.

Recrutarea online in IT, crestere cu 200% fata de anul precedent Printre cele mai cautate job-uri din domeniul IT sunt System Administrator (administrator de sistem), IT Network Support Officer (administrator de retea), tehnician Service IT, iar printre companiile cu cel mai mare numar de job-uri din acest departament se afla companii de prestigiu mondial, cum ar fi : HP, Oracle, Ubisoft,Softwin.

Peste 50.000 de companii, atat din Romania cat si din strainatate, au apelat la serviciile site-ului de recrutare online eJobs.ro, pentru publicarea anunturilor de angajare si selectia de personal, compania acumuland peste 1.000.000 de CV-uri active, la dispozitia companiilor. Peste 90% dintre aplicantii la job-urile companiilor mentionate mai sus au studii superioare sau sunt studentii unor facultati de profil, in domeniul cibernetica, automatica, informatica, cu studii finalizate sau in curs de desfasurare.

Recrutarea online in domeniul IT a crescut cu 200% fata de anul precedent, insumand peste 1.540 de job-uri in IT Software si peste 900 in IT Hardware. Din totalul de aproximativ 2.500 de oferte in domeniul IT, sunt in jur de 350 de companii romanesti ce angajeaza in acest domeniu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.