IT&C 19 Martie 2008 03:26
Grupul RTC a incheiat negocierile pentru vanzarea integrala, catre compania greaca CD Media a Best Distribution, divizia de distributie si retail de console si jocuri video, au declarat, pentru Wall-Street, reprezentantii RTC.

Grecii de la CD Media cumpara integral de la RTC compania Best Distribution CD Media a finalizat in toamna anului trecut preluarea unui pachet de 40% din actiuni, urmand ca in termen de maximum sase luni de zile sa isi fi exercitat optiunea si pentru pachetul de 60% din capitalul social al Best Distribution.

Reprezentantii companiei au refuzat sa ofere valoarea tranzactiei.

Best Distribution avea anul trecut o cota de aproximativ 65% pe piata romaneasca de import si distributie de jocuri pentru console si pentru PC si estima pentru 2007 o cifra de afaceri de circa patru milioane de euro, mai mare cu 60% fata de 2006.

Compania a fost infiintata in 1998, iar in 2005 a fost achizitionata de grupul RTC, detinut de Octavian Radu de la trei tineri intreprinzatori, actionari majoritari fiind Robert Coman si Teo Paduraru.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.