IT&C 17 Martie 2008 02:44
Credeti ca MacBook Air este cool? Inseamna ca nu l-ati vazut inca pe Frontier FRLN, un subnotebook ultra slim si foarte rezistent, la un pret pe jumatate din cel al lui Air!

Asiaticii i-au reprosat lui Apple ca nu a construit cum trebuie portabilul MacBook Air, costurile de productie fiind mult prea mari. Asa ca au decis sa dea o lectie americanilor, lansand un notebook mai usor, mai subtire, dar din pacate nu si la fel de performant.

Frontier FRLN cantareste numai 1.249 kg (MacBook Air 1.36kg), avand cel mai subtire punct de 12.5 mm. Air nu are adversar in materie de design, insa cand vorbim despre rezistenta, FRLN il depaseste cu usurinta: tastatura rezistenta la apa, un corp care rezista la o presiune de 120 kg si nicio zgarietura la o aruncare de la 76 centimetri inaltime!

Subtire ca si MacBook, rezistent la multiple socuri si conditii meteo dificile, FRLN mai trebuie sa convinga doar la capitolul dotari tehnice. Este el la fel de puternic ca si produsul Apple? Din nefericire, nu..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.