IT&C 15 Martie 2008 02:37
De-a lungul timpului au existat numeroase filme in care personajele principale se foloseau de tehnologii parca desprinse dintr-un viitor mult prea indepartat.

Minority Report este unul dintre ele. Va amintiti cum Tom Cruise purta acele manusi hi-tech si isi plimba degetele pe niste display-uri transparente, cautand cu rapiditate potentiali criminali prin imensa baza de date a organizatiei in care lucra.

Cum lucrurile se misca foarte repede in IT&C , in cadrul CeBit a fost prezentat un display imens care lasa utilizatorul sa se "joace" in voie pe suprafata touchscreen.

Conceptul se aseamana destul de mult cu ce are Apple acum pe iPhone si iPod Touch, adica un display multi touch capabil sa recunoasca mai multe atingeri simultan, noutatea o reprezinta insa transparenta acestui display. Continutul afisat poate fi redimensionat, rotit, deplasat in orice pozitie sau sters cu gesturi simple.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.