IT&C 13 Martie 2008 05:17
Japonia investigheaza un posibil defect al iPod-ului Nano, modelul MA099J/A, produs de Apple, dupa ce playerul digital a scos scantei in timp ce era pus la incarcat, a declarat un oficial al guvernului japonez, citat de presa internationala.

iPod Nano are probleme cu bateriile Un oficial al ministerului de comert si economie, care supravegheaza problemele produsului, a afirmat ca se presupune existenta unui defect in bateria lithium-ion, al carei producator nu se cunoaste inca. Problema a aparut in ianaurie, dar a fost raportata catre minister in martie, a declarat oficialul, adaugand ca nimeni nu a fost ranit in timpul incidentului.

Reprezentantii din Japonia ai companiei Apple nu au infirmat intamplarea, dar au refuzat sa faca alte comentarii.

Apple a distribuit peste 425.000 de modele iPod Nano cu acelasi tip de baterie numai in Japonia dar nu exista o situatie certa a numarului de unitati comercializate, potrivit ministerului de comert din Japonia. Playerul este, insa, distribuit in intreaga lume si nu se stie inca in ce alte regiuni, in afara de Japonia, a mai fost vandut modelul, potrivit purtatorului de cuvant al Apple, Masayoshi Suzuki.

Acest model a fost lansat pe piata in septembrie 2005, iar distribuirea lui a fost intrerupta un an mai tarziu.

Apple a vandut 22,1 milioane de iPod-uri numai in sezonul de iarna care s-a incheiat la 31 decembrie, sub estimarile analistilor care preconizau ca vor fi vandute 25 de milioane.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.