IT&C 12 Martie 2008 04:41
Gigabyte GSmart MS808 este un nou smartphone cu o finisare gen iPhone si dotari de top, putand face o figura frumoasa daca va ajunge pe meleagurile noastre.

La o prima vedere observam ca MS808 este un terminal stilat, cu un design metalic perfect finisat si linii curbe ce il fac pana si pe iPhone invidios.

Display-ul touchscreen masoara 2.8 inch si poseda o rezolutie VGA (640 x 480 pixeli) pentru imagini superbe. Sub display exista numai patru butoane si o suprafata touchpad asemanatoare cu cea de la playerele Zune.

Gigabyte a ales sistemul de operare Windows Mobile 6.1, ce ofera stabilitate si fiabilitate, chiar daca nu foarte multe aplicatii pot fi ulterior instalate. Internet Explorer merge mana in mana cu WiFi b/g, asigurand accesul gratis la internet.

GSmart MS808 functioneaza in GSM850/900/1800/1900, WCDMA 2100, HSDPA, EDGE si GPRS (retele si tehnologii de transmisii date). USB 2.0 si Bluetooth nu lipsesc din dotari, asigurand tranferul datelor intre echipamente compatibile.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.