IT&C 8 Martie 2008 02:33
Trend Micro, unul dintre liderii mondiali in domeniul securitatii IT va lansa si in Romania solutia de arhivare a mesajelor electronice - Trend Micro Message Archiver.

Solutia ajuta companiile de dimensiuni medii sa arhiveze si sa acceseze in siguranta mesajele de email si permite companiilor de dimensiuni medii sa diminueze costurile cu gestionarea emailurilor, sa protejeze informatiile si sa mentina integritatea datelor. Tehnologia „privacy-guard” impiedica abuzurile din partea utilizatorilor cu drepturi privilegiate si garanteaza ca orice cautare in arhivele cu emailuri este efectuata in scopuri valide, se arata in comunicatul companiei.

Interfata include functii de cautare rapida a mesajelor astfel incat angajatii companiilor sa poata avea acces la emailurile arhivate. De asemenea, nu permite modificarea mesajelor si, combinata cu tehnologia de detectie complexa ce utilizeaza amprenta digitala si incriptarea, atesta faptul ca fiecare email este autentic si nemodificat din punct de vedere legal.

Datorita faptului ca peste 75% dintre respondenti dintr-un recent studiu, la care au participat administratori de sistem din companii medii, au mentionat securitatea ca fiind unul dintre cele mai importante elemente al unei solutii de arhivare a mesajelor de email, programul beneficiaza de asa-numita tehnologie „privacy-guard” care urmareste si pastreaza intr-un fisier log orice cautare pe care utilizatorii autorizati o efectueaza in arhivele de emailuri si care trimite un raport catre un specialist desemnat de companie pentru a supraveghea protectia datelor angajatilor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.