IT&C 6 Martie 2008 02:53
Cel putin 10% dintre cei peste 20 de milioane de clienti ai operatorilor de comunicatii mobile din Romania doresc sa vizioneze programe de televiziune pe propriile terminale.
„Impreuna cu Ministerul Comunicatiilor, pregatim trecerea la televiziunea digitala, ocazie cu care vom crea si conditiile tehnice pentru introducerea televiziunii mobile, care va constitui urmatoarea revolu- tie din domeniu, dupa revolutia GSM“, a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu.

Seful ANRCTI crede ca acordarea unei noi licente de comunicatii mobile si a licentelor care vor permite utilizarea tehnologiei WiMAX (n.r. - tehnologia care permite furnizarea de internet fara fir pe distante foarte mari) sunt doua dintre cele mai asteptate momente de catre investitorii de pe piata romaneasca de IT&C.


Despre autor:

Envy

Citeste articolul integral in Envy

Sursa: Envy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.