IT&C 5 Martie 2008 22:17
Din ce in ce mai des oamenii sunt trasi pe sfoara cu sms-uri false. Astfel utilizatorii de telefoane mobile primesc un mesaj prin care sunt anuntati ca au castigat 2.000 de euro de la Samsung, iar apoi sunt anuntati ca pentru a intra in posesia premiului trebuie sa plateasca transportul prin recharging cards
HAT Group Co. Romania, reprezentantul oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania, atrage atentia asupra promotiilor false care circula prin intermediul SMS-urilor si-i sfatuieste pe cai care le primesc sa nu dea curs solicitarilor ilegale din mesaj, pentru ca pot conduce la serioase prejudicii pentru utilizatorii de telefoane mobile. Aceasta falsa promotie are un site la dispozitie, unde este comunicata: http://samsungro.peperonity.com .

Initiatorii falsei promotii plasate sub sigla Samsung promit premii precum : telefon samsung, home- cinema, masina de spalat, frigider, aragaz si televizor samsung, si anunta ca lista cu castigatori va fi afisata dupa orele 20:00.

Toate promotiile oficiale derulate de HAT, pentru care compania isi asuma responsabilitatea, se regasesc pe site-ul www.samsungmobil.ro, impreuna cu regulamentul de participare, perioada promotiilor, premii, numele castigatorilor si alte informatii relevante.

HAT lupta impotriva acestui tip de frauda prin SMS, sfatuindu-si clientii sa verifice veridicitatea oricarei promotii, inainte de a-i curs si sa reclame orice tentativa ilicita de falsificare si informare rau intentionata, in acest sens.

HAT Group Co. Romania are o experienta de peste 8 ani in distributia de telefoane mobile in Europa Centrala si de Est si Balcani. Din februarie 2003, HAT Group Co reprezinta oficial divizia de telefoane mobile Samsung in Romania pentru efectuarea operatiunilor de vanzare si distributie, serviciilor post-vanzare, promovarea marcii si a produselor.

Samsung Electronics este al doilea mare producator de telefoane mobile din lume si in acelasi timp este compania cu cea mai mare crestere pe acest segment de piata pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.