IT&C 3 Martie 2008 03:07
Google a anuntat oficial ca va ajuta sute de oameni fara domiciliu din San Francisco sa traiasca decent.
In acest sens, fiecare astfel de persoana din oras va primi cate un numar de telefon pe viata si un cont de voicemail, cu ajutorul carora va putea sa sune pentru a-si afla mesajele vocale de pe orice telefon. In acest fel, toti cei carora soarta le-a fost potrivnica pana acum vor putea sa isi caute o slujba, avand in vedere faptul ca majoritatea companiilor cer un numar de telefon pentru contact.


Google colaboreaza in cadrul acestei initiative cu autoritatile din San Francisco, iar numerele si conturile de voicemail sunt distribuite prin intermediul adaposturilor pentru vagabonzi. Reprezentantii Google au explicat ca a avea un numar de telefon personal in momentul cand cauti o slujba poate reprezenta de cele mai multe ori diferenta uriasa care permite atingerea acestei tinte finale.
Pentru aceasta serviciul este identic cu restul de oferte voicemail, aceste persoane nefiind discriminate de noua oferta cu capacitati si functionalitati reduse. In plus, nu este vorba de o optiune temporara sau de o gratuitate speciala, ci de numere locale ce sunt folosite de noi utilizatori.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.