Richard Anderson, care a detinut pozitia de presedinte inca de la infiintarea companiei, in anul 1992, se va concentra pe activitati de fuziuni si achizitii si de continut strategic pentru operatiunile Liberty Global din Europa Centrala.

UPC Romania are un nou CEO "Din aceasta pozitie, el va colabora indeaproape cu Nimrod Kovacs, presedintele UPC Europa Centrala", se arata intr-un comunicat al UPC Romania.

Jack Mikaloff, noul presedinte al companiei de comunicatii, a lucrat in ultimii 10 ani pentru UPC in mai multe tari din Europa. Din noua functie, el va coordona activitatile operationale ale companiei pe piata romaneasca.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.300.000 de clienti din aproximativ 200 orase. De la intrarea pe piata romaneasca, UPC a facut investitii mai mari de 600 milioane de dolari. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.