La Mobile World CongressMotorola face demonstratii ale modului in care tehnologia Long-Term Evolution (LTE) poate accelera experientele media personale.
„Viziunea Motorola in ceea ce priveste retelele de comunicatii viitoare este sa ofere tehnologie 4G de acces radio in banda larga precum LTE, combinata cu arhitectura IP de baza legata de IMS (IP Multimedia Subsystem). O astfel de imbinare tehnologica poate sa faciliteze o varietate nelimitata de experiente media mobile. Clientii nostri operatori isi doresc solutii tehnologice potrivite planurilor lor de afaceri, indiferent ca ar prefera sa utilizeze tehnologie 4G de tip LTE sau WiMAX. Aceste companii cauta solutia care sa le ofere posibilitatea de a satisface cerintele utilizatorilor si care sa le asigure capacitatea necesara pentru a sustine cererea tot mai mare pentru aplicatii mobile multimedia ce impun prezenta unei conexiuni de banda larga”, a explicat Fred Wright, Senior Vice President, Cellular Networks and WiMAX, Motorola.

Tehnologia LTE le va oferi utilizatorilor o experienta media personala asemanatoare cu cea pusa la dispozitie de retele in banda larga fixe. Diferenta majora consta in faptul ca aplicatiile care pot fi livrate astazi numai prin intermediul retelelor fixe vor fi, in curand, disponibile in conditii de mobilitate completa gratie acestei inovatii tehnologice. De-a lungul anilor, Motorola a acumulat o vasta experienta in domeniu, multumita proiectelor desfasurate de diferitele divizii, care au inclus dezvoltarea de chipset-uri, retele si solutii video pentru distribuitori, precum si asigurarea altor servicii profesionale. Astfel, ecosistemul Motorola LTE va oferi mobilitate in adevaratul sens al cuvantului, punand la dispozitia operatorilor o serie de aplicatii inovatoare ce pot servi la cresterea profitului si la dezvoltarea unui avantaj comparativ.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.