Facebook introduce de astazi o versiune a site-ului pentru vorbitorii de limba spaniola.

Facebook spune 'hola!' utilizatorilor spanioli Aceasta este prima dintre numeroasele versiuni care vor fi lansate de oficialii Facebook. Acestia vor lansa in urmatoarele saptamani versiuni ale portalului in limba franceza si germana.

Facebook are, in prezent, 64 milione de utilizatori fideli, fiind una dintre cele mai populare retele de site-uri cu caracter social. 60% dintre acestia locuiesc in afara Statelor Unite, iar oficialii companiei spun ca 2,8 milioane dintre utilizatori activi locuiesc in America Latina sau Spania si, pana astazi, accesau site-ul doar in limba engeza.

Compania a fost fondata in anul 2004 sub forma unui site de natura sociala, dedicate studentilor de la Harvard University dar, s-a extins rapid in randul altor facultati, iar in cele din urma, si in cadrul locurilor de munca ale studentilor. Popularitatea acestui site se datoreaza faptului ca permite utilizatorilor, in mod deliberat, sa-si impartaseasca detalii ale vietii cu anumiti prieteni selectati online.

Multumita celor 1500 de membri vorbitori de limba spaniola care au tradus site-ul, utilizatorii Facebook pot opta pentru vizualizarea site-ului in limba spaniola prin efectuarea anumitor schimbari in setarile conturilor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.