IT&C 6 Februarie 2008 02:53
Compania The Green Grass a inventat un dispozitiv prin care monitorizeaza in timp real consumul de energie din casa si permite comutarea oricarui device de pe telefonul mobil.

The Greener Grass este o companie care a luat in colimator energia electrica. De ce? Pentru ca aceasta energie nu este folosita corespunzator si pentru ca stim prin ce metode poluante se obtine ea in cele mai multe cazuri. Care este solutia oferita de The Greener Grass?

Current State este un sistem de monitorizare in timp real a consumului de curent electric, fiind alcatuit din doua parti: o aplicatie pentru telefonul mobil, si numeroase dispozitive Plug-End care se interpun intre prize si electronicele din locuinta, permitand o comunicare prin Bluetooth cu telefonul.

Plug-End permite utilizatorului sa deschida sau sa inchida un device, precum si programarea la o anumita ora a acestor procese. Plug-End este simplu si eficient, fara LED-uri sau display LCD.

Software-ul Current State este ideal pentru fixarea unor obiective clare, in vederea obtinerii unui consum cat mai eficient de electricitate. Pagina principala indica o schita a locuintei, cu toate camerele reprezentate in diferite culori, albastru pentru un consum scazut, galben pentru mediu si portocaliu pentru un consum exagerat.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.