IT&C 2 Februarie 2008 03:36
Alienware a fost o companie mult iubita pentru ca isi lasa cumparatorul sa aleaga aproape orice componenta dorita intr-un notebook. Lucrurile s-au schimbat mult intre timp, un exemplu bun fiind HP, numarul unu mondial cand vine vorba de laptop-uri.
HP a facut un lucru genial introducand seria Pavilion HDX, un notebook cat toate zilele care pe langa faptul ca poate fi configurat in cel mai mic detaliu tehnic, mai are si un suport pentru display care il transforma intr-un veritabil entertainment PC.

Pavilion HDX si-a imbogatit lista de optiuni de curand, introducand noile procesoare T9300 si T9500, bazate pe arhitectura Penryn, cat si solutia grafica de top NVIDIA GeForce 8800M GTS.

Modelul HDX comparabil ca pret cu un Alienware m15x, in schimbul a 4500 de bancnote "In God We Trust", are multe de oferit si se pare ca in majoritatea benchmark-urilor chiar depaseste ca performante solutia high-tech produsa de subsidiara Dell.

Ce ne pune la dispozitie un Pavilion HDX in schimbul a 4500$? Entuziastii care dispun de asemenea fonduri astronomice, cu siguranta ca nu vor fi dezamagiti de ceea ce vor primi..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.