IT&C 1 Februarie 2008 01:24
Tot mai multe companii se iau la intrecere in a copia design-ul celebru al telefonului iPhone. Care este pana la urma cea mai reusita clona?

Cat de mult reusesc ele, ramane sa va convingeti dupa ce vizionati pozele cu noul Softbank FullFace 2, un terminal japonez construit de Sharp pentru Softbank.

FullFace 2, sau 921 SH, asa cum mai este cunoscut el, pacaleste un ochi neavizat la o privire superficiala. Design-ul seamana destul de mult cu cel pus la punct de Apple, insa diferentele sunt cat se poate de evidente.

Din pacate, 921 SH nu are un display cu revolutionara interfata multi touch, nici macar unul touchscreen. Display-ul ASV LCD de 3.2 inch este insa unul inalt calitativ, cu 480x854 pixeli si 262k culori. Sub acesta se gaseste un senzor de miscare, util in navigatia prin meniuri si trecerea din portrait in landscape.

Pentru poze exista o camera foto cu senzor CMOS de 3.2 Mpx si functie de focalizare automata, iar pentru video apeluri, una CMOS cu 110k pixeli. Tunerul TV 1Seg reprezinta o dotare interesanta, insa putine sunt tarile care pun la dispozitie acest serviciu.

921 SH functioneaza in reteaua W-CDMA si permite accesul la internet cu viteze mari gratie tehnologiei HSDPA incluse. Bluetooth nu lipseste din dotari, iar un slot SDHC pentru carduri de capacitate inalta sta la dispozitia iubitorilor de (multa) muzica.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.