IT&C 23 Ianuarie 2008 04:46
Daca va intreb ce site-uri vizitati pentru a vedea fel de fel de clipuri online, pentru a va relaxa sau a mai alunga din monotonie, o sa imi raspundeti Youtube, Metacafe sau Google Video (care mai exista chiar daca Youtube a fost cumparat tot de Google).
Un site foarte interesant, lansat de curand, este Wonderhowto.com. Aici veti gasi o multime de filmulete unele mai mult sau mai putin educative. Majoritatea sunt "how to..", adica ne invata cum sa facem mai usor unele lucruri care ne pot da batai de cap. De unde sunt aceste clipuri? Ei bine, tot de pe Youtube, Metacafe sau alte surse, insa acestea sunt filtrate, pentru a fi prezentate numai cele care ne pot lamuri atunci cand prin minte ne trece "Ma intreb cum sa..".

Wow: Electricitate obtinuta din lamai!La o prima vizualizare a Wonderhowto, observam sectiunile Browse si Community. Comunitatea afiseaza pe frontpage user-ii care comenteaza cel mai des, cei care au privit clipuri pana li s-au inrosit ochii, in principiu cei mai activi membri ai site-ului.

Geniala mi s-a parut sectiunea Browse, care cuprinde clipuri excelent organizate pe domenii. Vrei sa afli cum sa inlocuiesti bateria la un Nano, cum sa instalezi Linux pe PS3, sa-ti faci singur o rama digitala, sa contruiesti un generator pe baza de hidrogen? Orice lucru la care nu te-ai gandit niciodata, il gasesti aici!

Sa trecem la treburi mai serioase! V-ati gandit vreodata ca o lamaie poate genera curent electric? Nu trebuie acum sa nu mai consumati citrice de teama sa nu va curentati, insa clipul urmator va arata cum patru lamai conectate in serie, genereaza suficient curent pentru a aprinde un LED (dioda emitatoare de lumina)!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.