IT&C 23 Ianuarie 2008 02:40
Pentru posesorii de playere iPod Nano ce considera display-ul acestora prea mic pentru a viziona filme, exista acum o solutie!
Mark Irwin sta in spatele "ambitiosului proiect"! Cum a procedat autorul acestei practice inventii? A luat un aparat pentru vizualizarea diapozitivelor, prevazut cu lampa si lentile pentru marire, pe care l-a modificat putin pentru a gazdui un player Nano.

Inventia numita Nanoscope seamana cu televizoarele anilor '70, insa experienta cinematografica este autentica. Sunetul e asigurat prin includerea unor difuzoare stereo, astfel ca solutia lui Irwin este una completa!

Pentru ca display-ul lui Nano sa se potriveasca perfect in locul diapozitivului, el trebuie intors la 180 de grade. Pentru ca si imaginea sa fie intoarsa, rezolvarea este destul de simpla. Encoding-ul upside down se poate realiza din QuickTime, alegand window -> show movie properties -> apoi se alege filmul respectiv si exista un buton pentru aceasta optiune de encoding.

Urmeaza trimiterea filmului catre Nano si vizionarea lui, marit cu 500%! Simplu si elegant..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.