IT&C 19 Ianuarie 2008 20:25
Pioneer MEP-7000/SEP-C1 este un entertainment station ideal pentru DJ sau simpli utilizatori, fiind usor de transportat in orice conditii.

MEP-7000 poate reda fisiere MP3, AAC, WAV sau AAF din diverse surse, printre care CD, DVD, flash-uri USB, hard disk-uri externe sau chiar laptop-uri.

Produsul abunda in taste care modifica parametrii sunetului, afisati pe un display LCD de 4.3 inch. Placerea oricarui DJ este de a oferi efecte sonore, iar Pioneer a dotat mixerul cu doua "Jog Wheels", capabile de efecte Scratch (SCRATCH, BUBBLE si TRANS), digitale (JET, ROLL si WAH) si DJS (DELAY, ECHO, AUTO PAN, AUTO TRANCE, AUTO FILTER, FLANGER, REVERB si PITCH SHIFTER).

Practic avem de-a face cu doua unitati distincte, MEP-7000 fiind mijlocul de introducere a melodiilor, iar SEP-C1 oferind o interfata prietenoasa formata din doua panel-uri identice despartite de display-ul LCD.

Noile instrumente audio profesionale semnate Pioneer vor fi disponibile in luna iunie, la preturi de 2.299$, respectiv 1299$.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.