IT&C 18 Ianuarie 2008 21:45
Exista un kit numit TV-B-Gone, cu ajutorul caruia pot fi oprite in orice moment, LCD TV-urile sau plasmele a peste 45 de producatori.
Incredibil: Cine a dat peste cap CES-ul?Mini-telecomanda functioneaza cu doua baterii AAA, suficiente pentru a hrani cele patru LED-uri care permit o raza de actiune de pana la 50 de metri! TV-B-Gone poate fi cumparat de aici, la un pret de 22 de dolari.

TV-B-Gone nu controleaza ceea ce vezi, ci mai degraba cand vezi! Telecomanda este atat de mica incat incape in palma, fiind ideala in aeroporturi, restaurante, cluburi sau alte locatii.

Telecomanda a fost inventata de catre Mitch Altman, care spune despre produsul sau: "Poti folosi TV-B-Gone pentru a controla accesul la televizor din motive practice, sau doar din amuzament!"

Cel mai interesant lucru este ca un membru Gizmodo, site specializat in prezentarea celor mai noi gadgeturi si a tuturor miscarilor din lumea IT, a avut in dotare un asemenea dispozitiv "malefic", pe care l-a folosit chiar in timpul Consumer Electronic Show 2008!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.