IT&C 17 Ianuarie 2008 02:38
free-hotspot.com, cel mai mare furnizor la nivel mondial de HotSpot-uri Wi-Fi gratuite, a anuntat astazi ca reteaua lor a crescut de patru ori in dimensiune in 2007, de la 600 la 2400 de HotSpot-uri localizate in 18 tari in Europa

Numarul de HotSpot-uri ale free-hotspot.com din Romania a sporit considerabil in 2007, de la 13 la 253, reprezentand o crestere de aproximativ 1 846%. Analizand aceste statistici, se observa ca sunt in special reprezentative in industria hoteliera, unde cererea de instalari este in plina dezvoltare in toata tara.

Avantul Wi-Fi gratuit a avut loc in toate domeniile, conform lui Joe Brunoli, Vicepresedintele de Dezvoltare a Afacerilor al societatii. „free-hotspot.com s-a extins atat pe pietele geografice, cat si pe cele verticale,” a explicat acesta.

„Suntem in prezent unul dintre cei mai mari furnizori de Wi-Fi - platit sau gratuit - in Europa de Est, chiar si in timp ce continuam sa ne extindem pe pietele europene occidentale.” Acesta a adaugat: „Ne indreptam de asemenea tot mai mult spre piete „netraditionale” pentru Wi-Fi, precum saloane de coafura, reprezentante auto, campinguri, zone comerciale.”


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.