IT&C 14 Ianuarie 2008 01:21
Luna ianuarie anunta deja noutatile acestui an: telefoane inovatoare, tehnologii imbunatatite si aplicatii ieftine sau gratuite mult asteptate.
Concurenta se va inteti anul acesta in multe domenii. Google va deveni tot mai puternic, deoarece planuieste sa amelioreze majoritatea serviciilor sale on-line si a aplicatiilor (Google Maps este doar un exemplu).

Telefoanele mobile vor fi mai sofisticate ca functii, dar producatorii sunt nevoiti sa simplifice cat pot de mult modul de utilizare.

Senzitivitatea, la putere

Tehnologiile precum suprafetele tactile au inceput sa fie incorporate masiv in produsele anului trecut, iar in 2008 gadgeturile cu aceasta facilitate vor fi tot mai multe.

Unul dintre cele mai „tari” este cel care ar trebui deja sa inceapa sa fie vazut in unele locuri din primul trimestru - Microsoft Surface. Este vorba despre o masa complet senzitiva. Evident, poti aseza ceasca de cafea pe ea, dar mai importante sunt celelalte lucruri pe care le poti face cu ajutorul ei. Atingandu-i suprafata, vei putea manipula fisiere audio si video si fotografii, le vei edita, roti, mari si micsora. Gata cu cablurile! Daca plasezi aparatul foto incarcat cu imagini, masa va descarca automat pozele.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.