IT&C 14 Ianuarie 2008 00:53
Dupa ce in 2007 si-a scos o "artilerie" de produse noi pe piata, anul acesta Apple ar putea lansa doar niste variante imbunatatite ale respectivelor gadgeturi
Incepand de maine, fanii produselor Apple&Co. vor avea la dispozitie cinci zile pentru a vedea si testa noi produse in cadrul Macworld Conference&Expo, unul dintre cele mai importante evenimente IT ale anului. Numarul expozantilor se ridica la 400, cu 25 mai mai multi decat anul trecut. Organizatorii se asteapta la peste 50.000 de vizitatori, excluzandu-i pe cei peste 3.000 de jurnalisti acreditati. Programul din acest an este, probabil, cel mai incarcat, cu 191 de conferinte si demonstratii programate, dar organizatorii prevad ca, din cauza numarului mare de vizitatori, unele sesiuni demonstrative sa fie reluate de cel putin doua ori.
Insa, in conditiile in care Apple a lansat anul trecut "cam tot ce era de lansat", ce va aduce nou compania americana la aceasta editie? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun toti analistii din domeniu. Anul trecut Apple a lansat, prin intermediul CEO-ului Steve Jobs, dispozitivul wireless Apple TV si a anuntat telefonul care urma sa revolutioneze piata mobilelor - iPhone. La jumatatea anului 2007, dupa lansarea terminalului mobil, compania a inceput comercializarea unei noi generatii de iPod-uri - care a inclus si noul iPod Touch, dispozitiv identic cu iPhone, dar care nu are inclusa functia de telefonie. "Tot ce pot sa spun este ca editia din acest an nu se va ridica peste cea din 2007. Aceea a fost cea mai buna dintre toate editiile", a spus Charlie Wolf, analist la Needham&Co., citat de agentia Associated Press.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.