IT&C 14 Ianuarie 2008 00:34
HP va lansa in curand Pavilion tx2000, un Tablet PC cu dotari foarte bune la un pret de achizitie relativ decent, de 1500 dolari. Reprezentantul HP, Kevin Wentzel, a marturisit ca acest lucru a fost posibil gratie includerii unui procesor AMD Turion 64 X2.
Pavilion tx2000 aduce upgrade-uri considerabile modelului tx1000, oferind acum componente mai puternice si o tehnologie de recunoastere a scrisului de mana mult imbunatatita. Display-ul de 12.1 inch se roteste si devine un veritabil touch-screen, actionat cu ajutorul pen-ului fara baterie.

Business man sau iubitor al ultra portabilelor, utilizatorul va gasi in tx2000 o unealta puternica si extrem de practica. In carcasa compacta si-a gasit locul si o unitate optica DVD burner, precum si un sistem audio semnat Altec Lansing.

Puteti vedea o demonstratie buna in prezentarea video a produsului, de asemenea o lista cu specificatiile tehnice poate fi consultata mai jos. Securitatea este la inaltime, cu port Kensington lock, parola Power-on sau cititor de amprente.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.