IT&C 12 Ianuarie 2008 23:20
O noua editie a Consumer Electronic Show s-a incheiat. E posibil sa fie ultima in Las Vegas. “Boss”-ul a venit triumfal la show, fara sofer. Dar inca are nevoie de cineva care sa-l “alimenteze”.
Fara indoiala, Microsoft si Yahoo au “furat” editia din acest an a CES-ului. “Paruiala” intre OLPC si Intel sau Blu-ray vs HD DVD fost la rubrica “altele”. Totusi, companii mari si mici s-au pregatit pentru show-ul din Las Vegas cu numeroase lucruri interesante. De pilda, masina fara sofer “The Boss”. Un vehicul ghidat de aparatura electronica, prototip care a castigat in noiembrie 2007 raliul organizat de Departamentul American al Apararii.

RETELE SI GPS. Tot aici, demonstratiile Cisco au evidentiat noile experiente de visual networking (conectivitate cu continut video), care combina tehnologia de transmitere de fluxuri video digitale cu aplicatii de social networking (conectivitate sociala), in conditiile in care continutul video pe internet reprezinta in prezent 40% din traficul internet.

De asemenea, Garmin a prezentat la CES modelul Colorado 300, un GPS care dispune de harta lumii in relief si de ecran color de 3 inci destinat pasionatilor de calatorii pe munte sau aventuri marine. Dispozitivul este echipat cu o busola electronica, altimetru barometric si cantareste 200 de grame.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.