IT&C 11 Ianuarie 2008 23:22
Xbox, divizia de jocuri video a companiei Microsoft Corp, inca sprijina formatul HD-DVD al celor de la Toshiba Corp, insa ar putea lua in considerare sprijinirea rivalilor de la Sony Corp si a tehnologiei Blu-ray, a declarat un oficial, informeaza Reuters.
"Ar trebui sa fie alegerea consumatorilor, iar daca asta doresc acestia, atunci trebuie sa luam in considerare preferintele lor", a declarat directorul de marketing Xbox, Albert Penello, atunci cand a fost intrebat daca Microsoft va sprijini DVD-ul Blu-ray in cazul unei in care HD-DVD va pierde razboiul discurilor.
Microsoft nu considera ca decizia surprinzatoare a Warner Bros, divizia Time Warner Inc, de a abandona formatul HD-DVD in favoarea Blu-ray, va afecta vanzarile la consola pentru jocuri video Xbox 360, a adaugat Penello.

"Nu cred ca acest lucru va avea un impact semnificativ asupra vanzarilor Xbox 360, fata de PlayStation 3 al celor de la Sony", a declarat Penello pentru Reuters in cadrul Targului de Electronice de la Las Vegas.
"Odata cu aparitia PlayStation 2, DVD-ul a jucat un rol major la inceput, dar in timp, consumatorii nu l-au mai cumparat ca pe un DVD-player dupa primii doi ani", a declarat Penello.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.