IT&C 10 Ianuarie 2008 01:06
Asus nu a venit cu multe noutati la CES, insa laptop-urile sale din seria M51 au atras atentia vizitatorilor prin dotarile de varf ce includ procesoare Penryn si proaspat iesitul accelerator grafic mobil, Nvidia GeForce 9500M GS.
Compania taiwaneza a incercat sa fie un deschizator de drumuri si chiar a reusit: M51SN este primul portabil ce include ultima solutia grafica Nvidia! Nu stim exact performantele acesteia, insa nici nu trebuie sa ramanem coplesiti, pentru ca AMD a pus inginerii ATI la treaba si a anuntat disponibilitatea unor chipuri mobile din familia 3000.

Asus M51: Un laptop exact cum ne place noua!Procesorul Penryn de top este T9500 si prezinta 6 MB memorie cache L2, spre deosebire de Core 2 Duo T7700, care are numai 4 MB. Performantele le deduceti singuri..Cat despre 9500M GS, aceasta are 512 MB VRAM, iar prin optiunea TurboCache poate ajunge lejer la peste 1 GB.

Asus M51: Un laptop exact cum ne place noua!Memoria RAM atinge la configuratia de varf, valoarea de 4 GB, prag destul de obisnuit pentru dispozitivele mobile dedicate segmentului gaming. La capitolul vizual nu putea lipsi un display de calitate, Asus incorporand unul de 15.4 inch WSXGA, cu Splendid Video Intelligent Technology si Color Shine.

Asus M51: Un laptop exact cum ne place noua!Din moment ce in lista de optiuni exista unitati HD-DVD sau Blu-ray, n-am inteles de ce producatorul a ales sa nu includa porturi HDMI, care ar fi facut din acest laptop un mijloc ideal de conectare a unitatii optice la o plasma HD-ready. In rest, la capitolul conectica nu lipseste nimic, dupa cum puteti vedea in specificatiile tehnice.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.