IT&C 9 Ianuarie 2008 16:11
Comunitatea online Facebook a declarat ca a sters doua profile ale celui ce parea a fi chiar fiul lui Benazir Bhutto si noul presedinte al Partidului Popular Pakistanez, tanarul Bilawal Bhutto.

O investigatie a administratorilor site-ului a demonstrat ca cele doua bloguri semnate Bilawal Bhutto nu sunt autentice, informeaza BBC News.

In cursul saptamanii trecute, importante agentii de stiri din SUA si Marea Britanie au fost pacalite. Ziaristii au relatat mai multe aspecte false legate de informatiile gasite pe Facebook.

„Nu sunt nascut ca sa fiu lider. Nu sunt un politician sau un mare ganditor. Fac toate lucrurile pe care le fac tinerii. Fac greseli, mananc junkfood, ma uit la Buffy, dar cel mai important dintre toate...invat”, acesta fiind unul dintre citatele preluate de catre ziaristi de pe Facebook, conform BBC.

Reprezentantii site-ului au declarat ca au dezactivat profilele presupusului Bilawal Bhutto, dupa ce au facut "o investigatie ce le-a confirmat faptul ca acestea nu ar fi autentice”.

Informatia a fost de asemenea infirmata si de catre liderii PPP. „Nu sunt afirmatiile sale, nu este el. Altcineva a creat paginile aceastea”, a declarat purtatorul de cuvant al PPP, Sherry Rehman.

O poza care il infatiseaza pe Bilawal Bhutto deghizat in vampir a facut de asemenea inconjurul spatiului mediatic international sapatamana trecuta, fapt ce a dat nastere la comentarii controveraste cum ar fi ca noul lider politic "este chiar sexy".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.