IT&C 7 Ianuarie 2008 03:38
Atom V si Zinc II sunt doua noi smartphone-uri ce vor fi lansate de catre MWG. MWG (Mobile and Wireless Group) este o companie relativ noua, infiintata dupa plecarea celor de la O2 din Asia, apartinand de Hong Kong Expansys.

Inca de la inceput trebuie sa recunoastem ca terminalele arata foarte bine, fiind excelent construite in jurul platformei Windows Mobile 6.0 Professional. Da, este chiar Professional, cu suport deplin pentru display-uri touchscreen!

Doua smartphone-uri ce merita toata atentia: Atom V si Zinc II!Atom V are un procesor Intel PXA270 la 520 MHz, 64 MB RAM si 256 ROM. Deloc rau pana acum..Atom stie GSM/EDGE/GPRS, dar si UMTS/HSDPA 3.5G la 3.6 Mbs. Bluetooth 2.0, Radio FM, WiFi (yessss), SiRFstar III GPS (yes again!) si slot-ul microSD completeaza lista lunga de dotari.

Display-ul touchscreen masoara 2.8 inch, avand o rezolutie QVGA (320x240). Camera foto de 3.0 Mpx ofera o calitate peste medie gratie focalizarii automate. Pentru un control desavarsit, pe partea laterala stanga se afla butonul foto, dar si o rotita jog-dial asemanatoare celei incluse in M600/W950 de la Sony Ericsson.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.