IT&C 5 Ianuarie 2008 22:43
Ceea ce la inceput parea un zvon departe de adevar, iata ca s-a concretizat si Asus urmeaza sa lanseze un smartphone caruia se pare, dintr-o prima analiza ce-i drept nu foarte amanuntita, nu i se pot reprosa multe lucruri.
Vorbim despre M930W Communicator, un telefon inteligent construit de Asus pentru a concura cu puternicul E90 produs de Nokia. Taiwanezii au ales un OS Windows Mobile 6, poate nu la fel de flexibil precum Symbian, insa stabil si cu numeroase aplicatii pregatite pentru aceasta platforma.

Ce ii lipseste smartphone-ului Asus M930W Communicator?M930W este un mobil GSM triband (900/1800/1900) cu suport pentru EDGE (2.5G), UMTS (3G 2100 MHz) si HSDPA (3.5G 3.6 Mbps). Asus nu a facut niciun compromis, alegand un procesor Marvel PXA270M ce ruleaza la 520 MHz, 128 MB memorie RAM si 256 MB ROM. Ceva de reprosat pana acum?

Telefonul Asus se deosebeste de reperul E90 atat la exterior, dar mai ales la interior. Design-ul bine pus la punct dezvaluie un display extern generos, superior de acesta gasindu-se tasta power on/off. Nu exista insa un obiectiv foto auxiliar pentru video apeluri 3G amplasat frontal.

Ce ii lipseste smartphone-ului Asus M930W Communicator?La interior gasim un display LCD de mari dimensiuni, dar care nu ocupa toata suprafata clapetei superioare asa cum se intampla la E90. Finisarea excelenta eclipseaza acest neajuns, insa Asus pare ca nu a stiut cum sa profite de spatiul respectiv.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.