IT&C 3 Ianuarie 2008 03:26
Telefoanele mobile din ziua de azi devin tot mai sofisticate, incorporeaza cat mai multe functii si tind sa tina locul multor dispozitive. Un terminal de top include automat o camera foto la rezolutii superioare, player audio avansat, aplicatii Office, browser pentru internet si multe altele. Dar mai stim oare de unde am plecat?

Mai tinem minte primele telefoane Motorola sau Ericsson, pe care rapid le-am botezat “caramizi”? Cand vedem o persoana de o varsta oarecare utilizand in vremurile noastre o astfel de “caramida”, un ras ironic apare automat cand realizam diferenta dintre aparatul respectiv si cel din dotarea noastra. Si totusi..

Telefon retro: Toate-s noi si vechi sunt toate!Cand un om ajunge undeva sus, i se reproseaza ca a uitat de unde a plecat, ca nu mai stie sa ii inteleaga pe oamenii de rand. Perfect adevarat, poate ca nu mai stim sa valorificam ceva vechi, la care pur si simplu nu mai dorim sa ne intoarcem. Noroc ca Brick s-a gandit la toti nostalgicii, prezentand noul vechi telefon Mini MOB!

Numele este putin ironic, intrucat Mini MOB are 3.5 cm in grosime si 11 cm in lungime, fara sa luam in calcul antena externa! Totusi dimensiunile nu sunt de speriat, dar nici de tinut in orice buzunar..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.