Sony Ericsson a depus un patent pentru o metodologie de transfer de fisiere de tip drag-and-drop intre device-uri mobile.
La ora actuala pentru transferul unui fisier de muzica sau o imagine, de la un telefon la altul, trebuie executate o multime de comenzi. Utilizatorul trebuie sa selecteze melodia sau imaginea respectiva, sa selecteze optiunea de trimitere, sa selecteze modalitatea de trimitere si sa initieze transferul, eventual dupa ce a activat conectivitatea Bluetooth, daca aceasta este metoda de transfer pentru care s-a optat.


Patentul depus de Sony Ericsson propune o interfata de ecran de tip touchscreen care permite utilizatorului sa selecteze un fisier oarecare - un MP3, o fotografie sau un document - cu degetul si sa il traga, printr-o actiune de tip drag-and-drop, catre marginea display-ului, in directia telefonului pe care vrea sa transfere acel fisier. Doar cu aceasta simpla miscare se poate initia procedura de transfer folosind comunicatii pe distanta scurta, Bluetooth sau infrarosu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.