Dupa colaborarea de succes cu NTT Docomo, Sharp mai arunca pe piata din Japonia un nou terminal denumit Aquos W61SH, special construit pentru operatorul local KDDI. Design-ul este clamshell cu dimensiuni de 48 x 104 x 19.9 mm si 131 grame.
W61SH are un display de 2.8 inch cu contrast 2000:1 si mecanism rotativ, tocmai bun pentru vizionarea programelor TV folosind tunerul digital incorporat. Display-ul la 240 x 400 pixeli se invarte cu 90 de grade si trece in mod landscape, potrivit pentru serialele afisate cu 260k de culori si 120% reproducere NTSC.

Sharp ne ispiteste iar cu un super telefon!Curiozitatea se amplifica automat si ne intrebam oare cum se vad filmele pe un asemenea display cu contrast inalt si rezolutie superioara? Probabil ca nici nu vom afla vreodata..Un japonez se va bucura insa de intimitate si siguranta, pentru ca sticla este dotata cu un filtru special ce nu lasa ochii straini sa vada mare lucru!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.